Macros

Need help? Ask here and someone will help
kamperkilla87
Posts: 90
Joined: Tue Mar 13, 2018 7:10 am

Re: Macros

Post by kamperkilla87 » Sun Apr 29, 2018 6:44 pm

Ok so I believe I've created the macro text file. I'm just confused on where to put it. I pasted the text file in the macro folder. Is there anything else I have to do? Do I add it to a configuration?

kamperkilla87
Posts: 90
Joined: Tue Mar 13, 2018 7:10 am

Re: Macros

Post by kamperkilla87 » Sun Apr 29, 2018 9:21 pm

I created a text file using the anti recoil example located on the wiki. Saved it in the macros folder. Doesn't seem to be working. I'm sure I'm missing something though. I've thoroughly read the wiki. Just seem to not be understanding something. A better breakdown on how to would be much appreciated. Thanks

User avatar
GoDlike
Posts: 499
Joined: Thu Apr 28, 2016 12:47 pm
Location: Poland

Re: Macros

Post by GoDlike » Tue May 01, 2018 1:48 pm

Hello,

Are you sure you did the file in the following folder?

Code: Select all

C:\Users\<username>\AppData\Roaming\gimx\macros
Also you should name the macro file same as the config. For example if you use PS3_Resistance2_Godlike.xml then name it PS3_Resistance2_Godlike.txt

I just checked and it works
My hardware: Xbox 360 S "Trinity" RGH | PS3 Slim CFW 4.80 | PS4 6.00 | Mouse: 8 years old Gigabyte M8000x :mrgreen:
My Steam: http://steamcommunity.com/id/Godlike_RU/ | PSN: GoDlike_RU

User avatar
Matlo
Posts: 5019
Joined: Wed Jul 06, 2011 7:01 am
Location: France
Contact:

Re: Macros

Post by Matlo » Wed May 02, 2018 6:45 pm

Actually any it is not a requirement for the macro file to have the same name as the config.
Any text file found in the macro directory (and with a valid syntax) should work fine.
GIMX creator Donate Shop

kamperkilla87
Posts: 90
Joined: Tue Mar 13, 2018 7:10 am

Re: Macros

Post by kamperkilla87 » Thu May 03, 2018 3:34 am

Alright we're making progress! I know I have it working. Now as far as adjusting the recoil. I know that MAXIS 1 is down. What is UP, RIGHT, AN LEFT? An is there any way to make it to where just left clicking the mouse it activates the macro, an releasing it stops the macro?

User avatar
Matlo
Posts: 5019
Joined: Wed Jul 06, 2011 7:01 am
Location: France
Contact:

Re: Macros

Post by Matlo » Thu May 03, 2018 6:11 am

MAXIS: mouse axis moved; ID: 0 for x axis, and 1 for y axis; VALUE: positive values for right and down
https://gimx.fr/wiki/index.php?title=Macros#Syntax
https://gimx.fr/wiki/index.php?title=Ma ... fire_macro
GIMX creator Donate Shop

kamperkilla87
Posts: 90
Joined: Tue Mar 13, 2018 7:10 am

Re: Macros

Post by kamperkilla87 » Fri May 04, 2018 5:35 am

After trial an error I figured that a rapid fire macro would be more of what I want. I have it working pretty good. Only question I have about it is I'm using the macro for Pubg. It's working great as far as what i want it to do. I'm using all automatic weapons in single shot mode. Along with the macro it makes it automatic an also reduces the recoil. My issue is that sometimes you have to use vehicles. With gas being the same as fire, RT for xbox. Which on my mouse is MBUTTONDOWN BUTTON_LEFT Any workaround for this? An awesome job on the new update! Very convenient to have all the shortcuts. Edit Config, Macros folder, etc.

User avatar
kaiba_seto2004
Posts: 197
Joined: Sat Jul 15, 2017 9:15 am

Re: Macros

Post by kaiba_seto2004 » Fri May 04, 2018 9:27 am

kamperkilla87 wrote:
Fri May 04, 2018 5:35 am
After trial an error I figured that a rapid fire macro would be more of what I want. I have it working pretty good. Only question I have about it is I'm using the macro for Pubg. It's working great as far as what i want it to do. I'm using all automatic weapons in single shot mode. Along with the macro it makes it automatic an also reduces the recoil. My issue is that sometimes you have to use vehicles. With gas being the same as fire, RT for xbox. Which on my mouse is MBUTTONDOWN BUTTON_LEFT Any workaround for this? An awesome job on the new update! Very convenient to have all the shortcuts. Edit Config, Macros folder, etc.
You can use a new profile for vehicles, bindings a different layout for that profile :)
PS4 enthusiast.

kamperkilla87
Posts: 90
Joined: Tue Mar 13, 2018 7:10 am

Re: Macros

Post by kamperkilla87 » Fri May 04, 2018 4:17 pm

@kaiba_seto2004 I figured that. If I were to bind all buttons that I need to drive to let's say profile 3. How do I activate that particular profile?

User avatar
GoDlike
Posts: 499
Joined: Thu Apr 28, 2016 12:47 pm
Location: Poland

Re: Macros

Post by GoDlike » Fri May 04, 2018 5:50 pm

In the Overall tab of gimx-config you can set button to activate profile you currently selected.
My hardware: Xbox 360 S "Trinity" RGH | PS3 Slim CFW 4.80 | PS4 6.00 | Mouse: 8 years old Gigabyte M8000x :mrgreen:
My Steam: http://steamcommunity.com/id/Godlike_RU/ | PSN: GoDlike_RU

Post Reply