[config]Resistance 1 Fall of Man - Playstation 3

Post or request custom configuration files.
Post Reply
User avatar
Godlike
Posts: 29
Joined: Thu Apr 28, 2016 12:47 pm

[config]Resistance 1 Fall of Man - Playstation 3

Post by Godlike » Sat Dec 03, 2016 6:39 pm

Hello,

Here's my config for Resistance 1. It's modified version of Resistance 3 McKack(Thanks!) config with updated controls and slightly lower sensitivity.

Weapon change is bind to Mouse-2 button as weapon change in this game is based on wheelchart.

I got best results with in-game sensitivity set to 5. In-game auto aim helps a bit

Input mechanics: Average (Slight smoothing with big mouse moves)
Playability with mouse: 3,5/5

Mouse DPI: 3600
Using genuine DS3 Sixaxis

Link : https://mega.nz/#!T0dilYSR!xWAREbQCW55G ... _HX97qtibI
Regards

EDIT:: Oh, it seems I forgot to change name from Resistance 3 to Resistance 1. Please do that if you decide to upload it.

User avatar
Matlo
Posts: 4239
Joined: Wed Jul 06, 2011 7:01 am
Location: France
Contact:

Re: [config]Resistance 1 Fall of Man - Playstation 3

Post by Matlo » Wed Dec 07, 2016 8:03 pm

Thanks, I'll upload it.
Are you sure about the X/Y ratio in the second profile?
-100 seems a very extreme value.
Donate Shop

User avatar
Godlike
Posts: 29
Joined: Thu Apr 28, 2016 12:47 pm

Re: [config]Resistance 1 Fall of Man - Playstation 3

Post by Godlike » Thu Dec 08, 2016 5:15 pm

That was present in the Resistance 3 McKack config and I didn't touched it as ADS worked well.

User avatar
Matlo
Posts: 4239
Joined: Wed Jul 06, 2011 7:01 am
Location: France
Contact:

Re: [config]Resistance 1 Fall of Man - Playstation 3

Post by Matlo » Sat Dec 10, 2016 5:14 pm

I checked the config made by McKack and the X/Y ration is definitely lower (1.70).
Also a negative value for the X/Y ratio means the y axis gets inverted.
Could you please check your config?
Donate Shop

User avatar
Godlike
Posts: 29
Joined: Thu Apr 28, 2016 12:47 pm

Re: [config]Resistance 1 Fall of Man - Playstation 3

Post by Godlike » Sun Dec 11, 2016 12:40 pm

Hey,

I've fixed it. Something probably messed up when I did the update as I had very old gimx version.

New link with fixed name and ADS: https://mega.nz/#!CgcR0Zqa!_IKyxNns4Bj7 ... --JtlkT7xI

Post Reply