Axis intensity bug

Need help? Ask here and someone will help
Post Reply
User avatar
kaiba_seto2004
Posts: 35
Joined: Sat Jul 15, 2017 9:15 am

Axis intensity bug

Post by kaiba_seto2004 » Wed Nov 22, 2017 12:37 pm

Hi Matlo,

I encourage a strange bug. When I config axis intensity then I save it, it's good. But when I reopen to config again, its value were changed. I don't know how to fix so I must change value with notepad ++

Here is the screenshot, Dead zone was 32 and steps was 3.
Image

Please give me advice.
Thank you.

User avatar
kaiba_seto2004
Posts: 35
Joined: Sat Jul 15, 2017 9:15 am

Re: Axis intensity bug

Post by kaiba_seto2004 » Wed Nov 22, 2017 12:39 pm

The first time I open config with notepad ++, I notice that "Steps" value was changed to "0" instead of "3", "Dead zone" value was changed to "0" instead of "32".

User avatar
Matlo
Posts: 4524
Joined: Wed Jul 06, 2011 7:01 am
Location: France
Contact:

Re: Axis intensity bug

Post by Matlo » Wed Nov 22, 2017 12:53 pm

Hi,

Thanks for reporting. Which GIMX version are you using? You can check it in the Help>About menu.
GIMX creator Donate Shop

User avatar
kaiba_seto2004
Posts: 35
Joined: Sat Jul 15, 2017 9:15 am

Re: Axis intensity bug

Post by kaiba_seto2004 » Wed Nov 22, 2017 1:29 pm

Hi Matlo,

I'm using Gimx 6.11. Version 64 bit.

Post Reply